Telephone: +386 49 809 888
@QendraQTX
 

Qendër Tregtare me standard të lartë në ofrimin e shërbimeve në mënyrë sa më efikase. Gjithmonë zgjedhje e duhur për plotësimin e kërkesave dhe dëshirave tuaja.

Pse ne?

Ne për shkak të çmimeve më të ulëta, aksioneve dhe zbritjeve të mëdha, po ashtu të lojërave shpërblyese të shumta, ne jemi të papërtueshëm në punën tonë dhe nuk ndalemi asnjëherë.

Të besueshëm

QTX në Xërxë është kompani e cila është ka startuar në vitin 2015. Me punën tonë, ne kemi dëshmuar që jemi kompani serioze dhe e cila është e gatshme gjithmone për sfida.

Të kujdesshem

Kujdesi për konsumatorin është gjë primare për ne. Në çdo moment jemi aty, pranë juve për çdo gjë që keni nevojë. Nëse keni edhe problemin më të vogel gjithmonë mund të na vizitoni ose të na kontaktoni.

STAFI

                     Shkelzen Thaqi
                            Pronar

                     Shkelzen Thaqi
                             Pronar                   

                     Shkelzen Thaqi
                             Pronar      

PARTNERET

Kontakti

@QendraQTX
+386 49 809 888

Adresa

Xerxe Xërxë